Nr. Lyndelse Friskole

Tlf. 63 900 100

Monets åkender. Fagdag 1. klasse i billedkunst

• Tine Simonsen den 27-02-2015
    Nr. Lyndelse Friskole søger en pædagog til vores SFO.
    Stillingen er på 28-30 timer og ønskes besat d. 7. april eller snarest derefter.

Vores SFO, Spiren, er en velfungerende fritidsordning med 80 glade og aktive børn samt 5 ansatte.

Vi er en velfungerende personalegruppe, der har et godt samarbejde med såvel skole som forældre.

I fritidsordningen arbejder vi ud fra børnenes egne initiativer, anerkendende kommunikation, børnenes leg og samvær samt det at have og lave gode aktiviteter inde som ude.
    Åbenhed og den gode dialog er vigtig for os, både blandt voksne og børn.

Vi forventer, du er synlig og villig til at deltage i børnenes aktiviteter ude som inde. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel, ærlig, aktiv og pålidelig og har lyst til også at deltage i skolens arbejde, da nogle af timerne er placeret om formiddagen, hvor man er med som støtte i indskolingen.

Vi forventer, du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt, at du kan tage initiativer samt bidrage med holdninger og meninger i det daglige og på møder. Desuden skal du kunne deltage i praktiske og pædagogiske opgaver.
    For nærmere information og evt. rundvisning ring på 63 90 01 02 efter klokken 13.00 og spørg efter Kirsten.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 17. marts. 08.00 og sendes enten på mail til tgs@nr-lyndelse-friskole.dk eller pr post til:
    Nr. Lyndelse Friskole, Spiren
    att. Kirsten Berger, Kirkestien 2-4, 5792 Årslev.

Samtaler vil finde sted torsdag d. 19. marts
    Hvis ikke du hører fra os inden d. 25. marts, er stillingen besat til anden side.

Kirsten Have Berger den 23-02-2015
    Vores lille projekt m træer var så fint.
    Vi har hængt det op i klassen, og laver kant på det i næste uge.
    mvh Spiren

Glimt fra hverdagen

Projektfremlæggelse

D. 2. og 3. marts skal 9. klasse fremlægge deres projektopgave.for 9. klasses forældre samt klassekammerater.

8. klasses elever er ligeledes velkomne til at komme og høre fremlæggelserne tirsdag aften.

Begge aftner starter vi kl. 18.30.

Vi glæder os til nogle spændende fremlæggelser.