Nr. Lyndelse Friskole

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

GOD SOMMER. ………..VI GLÆDER OS TIL FERIE

Vi vil gerne sende jer alle en sommerhilsen med et lille digt, som på en fin måde lægger ord til vores måde at drive skole på og de værdier, vi holder os for øje:

Giv børnene ret til at lege og lære,

at drømme og forme, leve og være.

Kun der, hvor børn kan føle sig trygge,

gror det, de gamle kaldte for lykke.

Carl Scharnberg.

Vi har haft et forrygende skoleår, som har budt på alle disse komponenter: leg, læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og meget mere.

Af større begivenheder kan nævnes: gallafest for de store, julebasar, løb til fordel for Børnecancerfonden, vi har været med i ”Smid tøjet Danmark” – og i TV! -, og som en del af lokalrådets Kultur- og Aktivitetsdag har vi afholdt et flot marked med dans, boder, cafe, gøgl og meget mere.

Derudover er der selvfølgelig alle hverdagene med deres glæder:, træskibe fremstillet i sløjd, madpakker, projektopgaver, ahaoplevelser, net baseret undervisning , rundboldkampe osv. osv.

Som I kan høre, har vi det godt, og vi glæder os allerede til næste skoleår, som blandt andet vil byde på ”Åben Skole” d. 3. november, og musical for hele skolen til foråret og foredrag for hele skolekredsen d. 30.  januar. Alt dette vil I få at høre om, når vi glade og sommerbrune vender tilbage til august.

GOD SOMMER.

Ingen aktuelle opslag

Ingen aktuelle nyheder

Arbejdslørdag d. 11. juni fra kl. 9.00-15.00

Så er det atter blevet tid til, at vi skal mødes på skolen og knokle løs, så vi sammen kan sørge for, at vores skole fortsat er i god stand og pæn at se på. Det er af stor vigtighed, at I møder op og giver en hånd med, da vi på den måde kan være med til at holde skolens vedligeholdelsesudgifter nede og dermed kan bruge vores økonomiske midler på det vi allerhelst vil - nemlig eleverne og undervisningen.

198682