Nr. Lyndelse Friskole

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

• Lene Bomann Larsen den 22-01-2018
    Vi har ledige pladser på Nr. Lyndelse Friskole!

Skal dit barn være en del af en skole,
    - hvor fællesskab, faglighed og kreativitet vægtes højt,
    - hvor børnene får fantastiske oplevelser i og undenfor klasse-
     rummet, bl.a. på klassernes årlige lejrskoler,
    - hvor sammenhold, tryghed og trivsel er i fokus

så ring til os på Nr. Lyndelse Friskole på 63900100 for en uforpligtende
    samtale.
    Vi har pladser i vores kommende 0. klasse og enkelte pladser på
    andre årgange.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sagt om skolen...

Uddrag fra tilsynsførendes beretning april 2018. (Beretningen kan ses i sin fulde længde under "Skolebestyrelsen" herunder "tilsyn")

Hvordan har jeg oplevet skolen undervejs i de 6 år, hvor jeg har været tilsynsførende?

• En skole med særdeles dygtige, velforberedte, veloplagte lærere.

• En meget høj faglighed, hvor der samtidig hele tiden sideløbende arbejdes med det sociale, og hvor der differentieres, så alle kan være med.

• Varieret, spændende, udfordrende og engagerende undervisning. En undervisning, som samtidig indfrier rigtig mange af de flotte ord og begreber i skolens værdigrundlag. Begreber som fællesskab, samarbejde, ligeværdighed, kreativitet og ansvar er ikke tomme begreber, men er synlige i undervisning og omgangsform, hvor dialog og samarbejde har en høj placering

• Lærere, som er tydelige i deres krav og samtidig humoristiske, anerkendende og omsorgsfulde.

• En høj grad af gensidig respekt mellem lærere og elever.

• Overordentligt motiverede elever. Elever, som for en stor dels vedkommende har god selvindsigt og er klar over, hvordan de bedst muligt kan udnytte skolens tilbud og leve op til dens krav.

• En venlig og omsorgsfuld omgangstone, såvel mellem voksne og børn som mellem børnene indbyrdes.

• En skole, hvor børnene mestrer at arbejde selvstændigt med stoffet og at samarbejde i grupper. Jeg kender ingen anden skole, hvor børnene er så gode til at samarbejde

Og det kan jeg sige med en vis vægt. I de  år, hvor jeg har undervist i  lærernes efter- og videreuddannelse, har jeg besøgt ca 100 skoler, og jeg tør roligt sige, at Nr. Lyndelse Friskole er en af de allerbedste skoler, jeg har kendt!

Tove Ketil Lenger

• 25-05-2018