Nr. Lyndelse Friskole

Kirkestien 2-4

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

3. klasse: "Have til mave" - 1. gang.

• Tine Simonsen den 21-04-2015
    Have-til Mave
    Vi har valgt at vores nuværende 3. klasse skal indgå i et projekt, der hedder: ”Have- til-mave”. Det kommer til at foregå således, at det er afsat 4 hele dage her i foråret og 4 dage i efteråret, hvor børnene i grupper får tildelt deres egen lille have på Skullerodsholm, hvor de skal ned og dyrke grøntsager og lave mad af afgrøderne. Det er Peter, der har klassen til natur og teknik, der tager med børnene derned. Der vil være andre fagpersoner tilknyttet projektet bl.a. en biolog, en naturvejleder og en gartner, så der er basis for gode råd og vejledning J.
    Børnene skal, ud over det rent praktiske i forhold til haven, bl.a. arbejde med/undervises i: livet i jorden, vandets kredsløb, viden om ukrudt, fotosyntese, vejr og vind, høre om gartnerier m.m.
    Vi er sikre på, at det bliver 8 dage med spændende, anderledes og ikke mindst lærerig undervisning.

Glimt fra hverdagen

Lejrskole