Nr. Lyndelse Friskole

God vinterferie.

• Tine Simonsen den 04-02-2016
    Team Rynkeby Skoleløb.
    Fredag den 18. marts afholdes der Team Rynkeby Skoleløb rundt omkring på mange skoler i Danmark.
    Formålet med løbet er at motivere eleverne til at gøre en aktiv indsats for at samle penge ind til Børnecancerfonden.
    Vi har valgt, at vi som skole også gerne vil deltage i løbet.
    Inden løbet skal eleverne prøve at indgå sponsoraftaler med familie, naboer og venner. Sponsorerne vælger alle at give et lille beløb (eksempelvis 2 kr.) pr. omgang, eleven løber i forbindelse med løbet.
    Team Rynkeby Skoleløbet handler om at vise eleverne, at de i fællesskab med tusindvis af andre skoleelever fra hele landet kan være med til at gøre en forskel for børn med kræft og deres familier.
    I vil modtage mere information om løbet, når vi nærmer os.

Tine Simonsen den 04-02-2016
    Generalforsamling 18. april 2016
    Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være skolen skriftligt i hænde senest den 1. marts.

Hockey

Stort tillykke til vores 7.-9. klasse, der atter en gang vandt pokalen. Flot kæmpet!!!

Der skal også lyde en stor tak til alle jer forældre, bedsteforældre, søskende samt gamle elever, der kom og bakkede op. Det er med til at skabe en rigtig god stemning.

Tak for sponsorgaver, dem blev der også sat stor pris på.