Nr. Lyndelse Friskole

Kirkestien 2-4

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

Nr. Lyndelse Friskole søger pr. 1. august 2016 tre fuldtidsansatte lærere – to faste og en barselsvikar.

Da to af vores kolleger går på henholdsvis efterløn og pension, og da en tredje kollega går på barsel, søger vi tre nye kolleger.

Vi venter med den endelige fagfordeling, til vi har fået ansat vores nye kolleger, der vil derfor være mulighed for forskellige fagønsker og fagkombinationer fordelt på de tre stillinger.

De faste stillinger:

Stilling 1: En lærer/børnehaveklasseleder. Stillingen er sammensat således, at cirka halvdelen af undervisningstiden ligger i børnehaveklassen med matematik, dansk og andre fag efter interesse og kompetencer.

Den anden halvdel af skemaet vil indeholde fag i resten af skolen. Se vores fagønsker nedenfor.

Stilling 2: En lærerstilling med mulighed for forskellige fagkombinationer. Se vores fagønsker nedenfor.

Stilling 3: Vikariatet fra d. 1. august til d. 12. maj

Vikariatet indeholder dansk med klasselærerfunktion i 2. klasse, derudover er der mulighed for forskellige fagkombinationer. Se vores fagønsker nedenfor.

Fagønsker:

Fag, vi meget gerne skal have dækket: matematik, geografi eller biologi, natur og teknologi, begynderengelsk og musik.

Derudover ville det være rart, hvis du kan undervise i nogle af følgende fag: fortælling, historie, kristendom, tysk, billedkunst samt spille til morgensang.

Vi er en velfungerende Grundtvig-Koldsk friskole med 227 elever (bh.kl-9. kl).

Vi er en skole, der vægter faglighed, fællesskab, fortælling, musisk udfoldelse, og oplevelser, der

rækker ud over klasserummet. En skole, hvor der gives plads og rum for nye ideer, og hvor der ikke

er langt fra ide til handling.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Tine Simonsen eller souschef Lene Bomann: 63900100.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal enten sendes som mail (tgs@nr-lyndelse-friskole.dk) eller som post:

Nr. Lyndelse Friskole, att. Tine Simonsen,

Kirkestien 2-4, 5792 Årslev.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d.12. maj

Samtalerne vil finde sted onsdag d. 18. maj fra klokken 15

Hvis ikke du hører fra os inden d. 25. maj, er stillingerne besat til anden side.

SMID TØJET DANMARK:

I dag har 140 elever fra 4. til 9. klasse hjulpet Andreas Bo med at samle tøj ind til landsindsamlingen "Smid tøjet Danmark". Vi startede på Brugsens parkeringsplads og lavede  en kæmpe tøjkæde, der endte her på skolen til stor glæde for skolens øvrige elever. Som billedet viser havde vi fint  besøg i dag smiley

Lørdag d. 21. maj deltager vi i Nr. Lyndelse – Nr. Søbys Kultur- og Aktivitetsdag.

Det er 3. gang i træk, at skoler, foreninger, museer osv. slår dørene op og viser de mange muligheder, man har som borger i vores lokalområde.

Vi er naturligvis også med og holder MARKEDSDAG på skolen, hvor man har mulighed for at købe flotte ting, eleverne har produceret, besøge vores velforsynede cafe´ købe bål mad og meget, meget mere.

Det løber af stablen kl. 10 – 13 så mød glade op.

Om  aftenen underholder vores store elever til afslutningsfesten på Skullerodsholm med musik.

Ingen aktuelle opslag

Lejrtur