Nr. Lyndelse Friskole

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

ÅBEN SKOLE TORSDAG D. 1.  NOVEMBER KLOKKEN 16 - 18

Vi vil hermed invitere alle, som har interesse i at se, hvad vi er for en skole. Man kan møde skoleleder, lærere, elever, personalet fra skolefritidsordningen og bestyrelsesmedlemmer. Der er mulighed for at få en rundvisning og en snak, noget godt at drkke og spise, at  høre vores p.-fagshold spille, at se og være med i arbejdende værksteder mv.

VI SES D. 1. NOVEMBER

Lene Bomann Larsen den 29-08-2018
    Førstehjælpskursus.

7. 8. og 9. klasse skal have et førstehjælpskursus her i efteråret. Kurset strækker sig over 6,5 timer og ligger fra klokken 8.30 - 15. 00 og vi får besøg af undervisere fra Ungdomsskolen.
    9. klasse plus ½ af 8. klasse skal have kurset tirsdag d. 23. oktober ( bemærk det bliver en længere skoledag) og 7. klasse plus ½ af 8. klasse  skal have kurset dagen efter, onsdag d. 24. oktober.

Sagt om skolen...

Uddrag fra tilsynsførendes beretning april 2018. (Beretningen kan ses i sin fulde længde under "Skolebestyrelsen" herunder "tilsyn")

Hvordan har jeg oplevet skolen undervejs i de 6 år, hvor jeg har været tilsynsførende?

• En skole med særdeles dygtige, velforberedte, veloplagte lærere.

• En meget høj faglighed, hvor der samtidig hele tiden sideløbende arbejdes med det sociale, og hvor der differentieres, så alle kan være med.

• Varieret, spændende, udfordrende og engagerende undervisning. En undervisning, som samtidig indfrier rigtig mange af de flotte ord og begreber i skolens værdigrundlag. Begreber som fællesskab, samarbejde, ligeværdighed, kreativitet og ansvar er ikke tomme begreber, men er synlige i undervisning og omgangsform, hvor dialog og samarbejde har en høj placering

• Lærere, som er tydelige i deres krav og samtidig humoristiske, anerkendende og omsorgsfulde.

• En høj grad af gensidig respekt mellem lærere og elever.

• Overordentligt motiverede elever. Elever, som for en stor dels vedkommende har god selvindsigt og er klar over, hvordan de bedst muligt kan udnytte skolens tilbud og leve op til dens krav.

• En venlig og omsorgsfuld omgangstone, såvel mellem voksne og børn som mellem børnene indbyrdes.

• En skole, hvor børnene mestrer at arbejde selvstændigt med stoffet og at samarbejde i grupper. Jeg kender ingen anden skole, hvor børnene er så gode til at samarbejde

Og det kan jeg sige med en vis vægt. I de  år, hvor jeg har undervist i  lærernes efter- og videreuddannelse, har jeg besøgt ca 100 skoler, og jeg tør roligt sige, at Nr. Lyndelse Friskole er en af de allerbedste skoler, jeg har kendt!

Tove Ketil Lenger

• 23-10-2018