Nr. Lyndelse Friskole

Lene Bomann Larsen den 23-08-2016

Husk - husk - husk

ARBEJDSLØRDAG:

Mød op lørdag d. 10. september klokken 9 til 15 og vær med til at holde vores skole ved lige, så den fremstår flot og velpasset.

Der er opgaver ude og inde – oppe og nede - en dejlig frokost - børnepasning, og mulighed for at hygge sig med de andre forældre.

Det plejer at være en super hyggelig dag, hvor vi ved vores fælles indsats sparer skolen for en masse penge.

Tilmelding med nærmere beskrivelse af opgaverne følger.

Vi ses.

Kære forældre

Så går det løs med et nyt skoleår fyldt med spændende fag og lærerige oplevelser. For 3. år i træk deltager vi i Den kulturelle rygsæk.

Den kulturelle rygsæk er en del af den åbne skole her i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er blandt andet her dit barn møder kultur og kunst, får store kulturoplevelser og selv prøver kræfter med forskellige kunstneriske genrer.

Her på skolen skal indskolingen i år arbejde med Moderne dans og ballet, mens mellemtrinnet får fornøjelsen af Billedkunst - fynbomalerne før og nu. Udskolingen tager hul på det helt nye forløb Film - poetiske kortfilm. Eleverne i 0. klasse skal have Teater.

Fra eleverne starter i 0. klasse til de går ud af skolen, vil de hvert år møde en ny kunstnerisk genre gennem de skræddersyede undervisningsforløb. Alle forløbene lever op til Fælles Mål. Skolen deltager i forskellige forløb hvert år efter et rotationsprincip.

Alle forløb er gratis at deltage i, en del af skolens undervisning og et supplement til den kulturelle dannelse, som eleverne i Faaborg-Midtfyns skoler får gennem alle skolens fag og aktiviteter.

Vi håber, at alle elever igen i år får fantastiske oplevelser og anderledes skoledage med Den kulturelle rygsæk.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved mandag d. 30. januar.

Der kommer viceskoleleder og debattør Thomas Skovsbo til en spændende foredragsaften om børn, forældre, skole og opdragelse.

• 30-08-2016
    Forældremøde · 1A