Billedet på sidehoved

Nr. Lyndelse Friskole

Kirkestien 2-4

5792 Årslev

Tlf. 63 900 100

Tekst

Kloden Hans - 6. og 7. klassernes flotte skuespil til skolefesten d. 7. oktober.

 ÅBEN SKOLE

Torsdag d. 3/11 kl. 16 – 18

Vi holder ligesom sidste år Åben skole. Det er et initiativ fra Frie Grundskolers forening, hvor man sætter fokus på skolevalget under mottoet” Ikke to skoler er ens”.

Vi vil jo rigtig gerne vise vores dejlige skole frem – og håber, at rigtig mange møder op, oplever stemningen og får mere at vide om dagligdagen her og de værdier, som skolen bygger på.

Der vil være forskellige udstillinger, arbejdende værksteder, lidt godt til ganen, rundvisning og meget mere.

I må meget gerne fortælle venner, bekendte, naboer og andre, som ikke kender skolen, og som kunne være interesserede i at se den, om dette arrangement – og opfordre dem til at komme og besøge os denne dag.

 

 

 

Ingen aktuelle opslag

 

Kære forældre

Så går det løs med et nyt skoleår fyldt med spændende fag og lærerige oplevelser. For 3. år i træk deltager vi i Den kulturelle rygsæk.

Den kulturelle rygsæk er en del af den åbne skole her i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er blandt andet her dit barn møder kultur og kunst, får store kulturoplevelser og selv prøver kræfter med forskellige kunstneriske genrer.

Her på skolen skal indskolingen i år arbejde med Moderne dans og ballet, mens mellemtrinnet får fornøjelsen af Billedkunst - fynbomalerne før og nu. Udskolingen tager hul på det helt nye forløb Film - poetiske kortfilm. Eleverne i 0. klasse skal have Teater.

Fra eleverne starter i 0. klasse til de går ud af skolen, vil de hvert år møde en ny kunstnerisk genre gennem de skræddersyede undervisningsforløb. Alle forløbene lever op til Fælles Mål. Skolen deltager i forskellige forløb hvert år efter et rotationsprincip.

Alle forløb er gratis at deltage i, en del af skolens undervisning og et supplement til den kulturelle dannelse, som eleverne i Faaborg-Midtfyns skoler får gennem alle skolens fag og aktiviteter.

Vi håber, at alle elever igen i år får fantastiske oplevelser og anderledes skoledage med Den kulturelle rygsæk.

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved mandag d. 30. januar.

Der kommer viceskoleleder og debattør Thomas Skovsbo til en spændende foredragsaften om børn, forældre, skole og opdragelse.

 

 • 25-10-2016
  12:30-15:00
  Kulturel rygsæk · 7A · 8A · 8B · 9A
  1
 • 27-10-2016
  -
  Spiren open by night · 0A · 1A · 2A · 3A
  1

 

 

Besøgstæller

232633